Αποτελέσματα προόδων και εργασιών

0
  • on Τρίτη 14 Ιουνίου 2011
  • ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
    ΥΠΕΥΘ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ  ΚΕΦΗΣ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

    ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΠΡΟΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

    Ανακοινώνεται στους φοιτητές και στις φοιτήτριες που συμμετείχαν στη γραπτή πρόοδο και στη παράδοση εργασιών στα μαθήματα Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (17/6/2011) και θα αναρτηθούν στον Πίνακα Ανακοινώσεων δίπλα στο παλαιό γραφείο του διδάσκοντος (Γραφ. 308, Γυάλινο Κτίριο-Πτέρυγα Στασινόπουλου).

    Κλειστό το Πανεπιστήμιο στις 15/6

    0
  • on
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την από 14 Ιουνίου 2011 απόφαση της Συγκλήτου, το Πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 λόγω της γενικής 24ωης απεργίας ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΟΣΔΕΠ και ως αντίδραση στην κατάθεση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής που επιφέρει περαιτέρω συρρίκνωση των εισοδημάτων των εργαζομένων και των επιχορηγήσεων των Πανεπιστημίων.
    Ως εκ τούτου οι πάσης φύσεως προθεσμίες που λήγουν την Τετάρτη 15/06/2011 παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 16/06/2011

    Δημιουργία ιστολογίου Δημόσιας Διοίκησης

    0
  • on Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011
  • Καλός ήρθατε στο νέο ιστιολόγιο του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.Μακριά από κάθε είδους παραταξιακή ανάμιξη σκοπός μας είναι η όσο το δυνατών καλύτερη ενημέρωση όλων τον φοιτητών του τμήματος μας για τα θέματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο μας και το τμήμα μας.Θα προσπαθήσουμε να αναρτούμε εκτός τον άλλον και ύλες από τα μαθήματα αλλά και παλιότερα θέματα εξεταστικών έτσι ώστε να κάνουμε ποιο εύκολο το διάβασμα για όλους τους συμφοιτητές μας.

    Όποιος έχει την διάθεση και μπορεί να συμμετέχει στην προσπάθεια μας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: dimosia.dioikisi@gmail.com